Tobogane Aqua Park Baile Felix

19 °C
9 Kmph ENE
Umiditatea este de:48 %
Senin
Presiunea: 101.8 kpa
Prognoza pe 10 zile
Tobogane Aqua Park Baile Felix
La primul Aqua Park acoperit si in aer liber din Baile Felix, iubitorii adrenalinei si nu numai au la dispozitie doua tobogane avand o lungime de 70 metri.

Descriere Tobogane
In momentul de fata la Aqua President exista 2 tobogane. Unul este exterior iar celalalt interior. Ambele tobogane au punctul de plecare in incinta cladirii cu bazine. Toboganul rosu, din interior are punctul de sosire intr-un bazin cu apa termala. Toboganul albastru, din exterior, are punctul de sosire in exteriorul cladirii. Accesul in interiorul cladirii se face printr-o zona protejata de frig. Ambele tobogane sunt acoperite si dispun de sistem de semnalizare care permite evitarea eventualelor accidente cauzate de pornirea prea devreme al urmatorului amator de adrenalina, inainte ca cel aflat deja in tobogan sa ajunga la destinatie.

Pana la inceputul sezonului estival, la Aqua President vor fi finalizate alte cateva lucrari care vor oferi un plus de atractie prin noi tobogane care vor permite alunecarea a mai multor persoane simultan, alunecarea de la mare inaltime si alte atractii interesante.

COMENTARII AQUA PARK BAILE FELIX

© 2012-2024 aquapark.bailefelix.net - Toate drepturile rezervate.
Site de prezentare neoficial al Aqua President